Teretana

Fitness zona - teretana je opremljena vrhunskim spravama za vežbanje "Technogym". Čine je 4 različita segmenta, Cardio sprave, mašine za vežbanje i oblikovanje tela, slobodni tegovi i grupne vežbe. Ovakvom ponudom fitness zona vežbanje čini pristupačno velikom broju ljudi sa različitim potrebama i željama. U sali su uvek prisutni instruktori, stručnjaci iz oblasti sporta i rekreacije, koji su na raspolaganju članovima kluba. Ukoliko želite da imate potpuni nadzor i individualni rad, možete angažovati personalnog trenera.

Vezbe

U okviru grupnih vežbi, kao sastavnog dela članarine, u određenim terminima održavaju se časovi Pilatesa – vežbanje umerenog intenziteta namenjeno oblikovanju tela i zatezanju muskulature, T.A.G.-a – intenzivnije vežbanje uz muziku takođe namenjeno oblikovanju tela i zatezanju muskulature ali i sticanju kondicije.

Ukoliko vam je strana oblast fizičke aktivnosti a imate želju da vam ona postane sastavni deo života, pitanja nam možete postaviti putem mail-a i mi ćemo se potruditi da vam odgovorimo u što kraćem roku.

Teretana Sprave - 1Teretana Sprave - 2Teretana FitnessTeretana Tegovi

  • Akcija

Design by Goran Tutić
© 2021 City Wellness. All rights reserverd.